• Anlita Knega kostnadsfritt för rekrytering!

    Just nu erbjuder vi de tre första företagen som registrerar ett konto på Knega kostnadsfri rekrytering! Testa oss och se vad vi går för!

ERBJUDANDE

VIP-rekrytering – Testa oss kostnadsfritt. Först till kvarn!

Vi bjuder på hela rekryteringsprocessen (ord pris. ca 40-50 000 kr) till de tre första företagen som registrera ett konto på Knega!

Anställd enkelt, snabbt och smidigt via Knega!

Vi har länge ställt oss frågan varför rekrytering skall vara så kostsamt för företag, när det kryllar av kompetens och rätt personligheter! Det är inte precis någon vetenskap, utan handlar snarare om fingertoppskänsla, erfarenhet, pålitlighet, hög servicenivå och goda relationer! Vi som arbetar på Knega har olika bakgrund, vilket gör oss starka och unika! Det ökar förståelsen för den kompetens ni söker! Dessutom har vi kanske Sveriges bästa rekryterare!
Testa oss för ett VIP uppdrag där vi sköter hela rekryteringsprocessen åt dig! –
Just nu är de kostnadsfritt för de fem första företagen som registrerar sig!

Anlita Knega – Vi sköter hela rekryteringsprocessen åt dig, om du önskar! Just nu kan du testa oss gratis! Vi erbjuder vår VIP-tjänst som innebär att vi sköter hela rekryteringen åt dig och du kan i lugn och ro fokusera på ditt arbete. Knega lyssnar till dina behov och sorterar sedan ut guldkornen åt dig.

Och inte nog med det så erbjuder Knega en rad produkter som gynnar både ditt företag och de som är arbetssökande, vill byta jobb, utbilda sig eller starta eget! Knega skapar framgång för företag och individer!

Övrigt produktutbud:

  • Egenanställd – Nu kan du som har företag erbjuda visstidsanställda en anställning på Knega. Det innebär att du slipper allt pappersarbete, vi betalar även ut den anställdes lön. Du slipper allt jobb! Läs mer, eller kontakta oss direkt så förklarar vi mer!
  • Utbildning (mer info kommer snart)  – Vi erbjuder vissa utbildningar inom vissa hantverksyrken, för dig som behöver stärka upp kompetensen hos din personal.
  • Stöd och matchning – Via arbetsförmedlingens tjänsten Stöd och matchning, säkerställer Knega att individer som är inskrivna på arbetsförmedlingen kommer ut i sysselsättning! Detta är en upphandlad produkt!

Så här går rekryteringsprocessen till för företag, när du anlitar Knega!

Uppstart

Tillsammans sätts en befattningsbeskrivning ihop med alla krav på tjänsten – kompetens och personlighetsmässiga. Den ligger sedan till grund för rekrytering och utifrån den tas annonsmaterial fram. Vi tar gemensamt fram en tidsplan för rekryteringsuppdraget och ser över vilka plattformar som skall användas för annonsuppdraget.

Sök

En sökprocess startas där vi matchar kandidater i vårt interna likväl som externa nätverk, mot befattningsbeskrivningen. 

Om annonsering valts går vi ut med tjänsten på välbesökta sidor och medier mot aktuell målgrupp.

Utefter matchningsresultat intervjuar vi sökande och intressenter via telefon. 

Tester

Vi träffar relevanta kandidater för intervjuer. Önskar företaget köpa till testet för att mäta slutkandidaternas kapacitet med branschledande tester, gällande begåvning och problemlösning så tillkommer en extra kostnad.  

Intervjuer

Nu intervjuas de kandidater som anses vara passande för tjänsten!

Tillsammans gör vi sedan ett urval för att ta fram slutkandidater för tjänsten. Dessa genomgår, om ni väljer det, ett personlighetstest för att vetenskapligt verifiera att de personliga egenskaperna är de som efterfrågas av er i samband med den aktuella tjänsten. 

Slutfas

Utifrån eventuellt utförda tester, olika intervjuer samt CV-säkring med bakgrundskontroll får ni ett kvalificerat beslutsunderlag för att kunna skriva anställningsavtal med rätt kandidat för er verksamhet.

Uppföljning

För att se att rekryteringen gått bra följer vi upp tre månader efter att anställningen startat. Vi tittar då på om slutresultatet blev enigt förväntningarna hos bägge parter, er och kandidaten.

Fler produkter hos Knega!

REKRYTERING

Rekrytering för dig som söker jobb och dig som söker anställd! Rekrytering skall vara enkelt och utan mellanhänder.

EGENANSTÄLLD

Faktureringstjänsten för dig som vill fakturera utan företag. Prova redan idag!

STÖD OCH MATCHNING

Knega är kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen inom tjänsten Stöd och Matchning.

UTBILDNING (Lanseras inom kort)

Vi erbjuder vissa utbildningar inom vissa hantverksyrken, för dig som behöver stärka upp kompetensen hos din personal.