• SÖK MEDARBETARE ELLER ANSTÄLLD

    REKRYTERING | EGET FÖRETAG | STÖD & MATCHNING | UTBILDNING

Produktutbud för arbetsgivare och arbetssökande

Du som arbetsgivare kan fritt söka bland kandidater i vår databas, titta på videopresentationer, läsa CV:n och personliga brev. Här gör du enkelt ett första urval! Arbetssökande registrerar en profil och laddar upp CV och ett personligt brev. Glöm inte att ladda upp en videopresentation. Den ökar dina möjligheter till jobb med cirka 50%

Rekrytering

Rekrytering för dig som söker jobb och dig som söker anställd! Rekrytering skall vara enkelt och utan mellanhänder. Låt oss förklara mer kring hur det fungerar!

Är du arbetssökande?

Är du företagare?

Egen anställning

Du vet väl att du inte behöver ha ett eget företag för att fakturera för utfört arbete? Genom att ansluta dig till ett egenanställningsföretag kan du skicka fakturor till både privatpersoner och företag utan att inneha en egen F-skattsedel – dessutom slipper du allt som har med bokföring att göra. Den sköter vi åt dig!

Utbildningar

Registrera ditt CV hos oss. Krydda din profil lite extra med en unik videopresentation. Det är självklart helt kostnadsfritt

 Stöd & Matchning?

Knega hjälper dig ut i arbetslivet! Knega är en kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen inom tjänsten Stöd och Matchning. För att ta del av tjänsten måste du vara inskriven på Arbetsförmedlingen.

Våra solskenshistorier!

Det klart att du skall ha vårt eftertraktade nyhetsbrev!

Missa inga dyrbara företagskontakter. Anmäld dig till vårt nyhetsbrev och surfa runt i databasen efter intressanta företag!

I stället för att starta eget företag kan du fakturera via Knega. Vi sköter även allt pappersarbete åt dig!

Vi är ditt företag och sköter allt pappersarbete, momsinbetalningar och din löneutbetalning.
Fyll i hur mycket du jobbar så får du lön utav oss!